De Nanny, uw opvoedcoach

Opvoeden van kinderen is geen eenvoudige opgave. De kinderen staan aan veel verleidingen bloot. Er wordt steeds weer meer druk op ze gelegd door de wereld om hen heen. Of het nu gaat om politiek of muziek om mode of een mobiele telefoon. Over alles hebben ze een mening of wordt dit van hen verwacht. Van u als ouder wordt verwacht dat u ze daarbij helpt en waarnodig ondersteunt. En soms lukt dat niet! Soms leidt het gedrag van uw kinderen tot spanningen in uw gezin en u weet even niet meer hoe dit op te lossen..
Hier kan de ROHO hulp bieden.

Onze coaches (nanny's) bieden opvoedkundige hulp naar uw behoefte. Immers ze zijn er voor u.

De opvoedcoach staat naast u tijdens de coachingsperiode.

  • De coach kijkt toe in uw gezin en bespreekt wat hij/zij ziet met u. Ook spreekt de coach met de kinderen over hetgeen de coach zag.
  • De opvoedcoach stelt een plan van aanpak op, om de opvoedsituatie positief te beļnvloeden en gaat samen met de ouders en de kinderen aan de slag om dit plan uit te voeren. en bespreekt dit plan met de ouders en kinderen.
  • Aan het einde van de per gezin variėrende coachingsperiode worden de resultaten besproken. Vaak kunt ouders daarna zelf weer verder met de opvoeding.
Wie is de coach:

De coach is een opvoeddeskundige met als theoretische achtergrond pedagogiek of psychologie. De opvoedcoach is daarnaast getraind door ROHO en wordt door onze orthopedagogen begeleid.

Geinteresseerd of heb je nog vragen neem contact op met de regiomanager of met ons landelijk secretariaat 0900-222 7646

ROHO is als kwaliteitsorganistie lid van de LVSI.  Meer over de LVSI: http://www.lvsi.nl