De relatiecoach

Er is veel geschreven over hoe u een relatie tot een succes kan maken. Toch lijken relaties soms vroegtijdig te stranden. Teleurstellingen, het gemis aan intimiteit, ruzies of de energie niet meer hebben om verder te gaan, maken dat menige relatie niet meer ‘werkt’. Partners vervreemden steeds meer van elkaar met alle mogelijke gevolgen van dien.

Onderken tijdig het probleem in uw relatie en laat ROHO u en uw partner coachen. ROHO leert u principes en vaardigheden waarmee u uw relatie weer nieuw leven in kunt blazen. U leert grip te krijgen op processen die aan de vervreemding en/of frustraties ten grondslag liggen. U kunt vaak meer verandering in uw situatie brengen dan u denkt!

Wat gaat de communicatiecoach voor u of jullie doen:

  • Allereerst is de communicatie- en relatiecoach is er voor u en uw partner. De communicatie- en relatiecoach staat naast u en uw partner tijdens de coachingsperiode.
  • De communicatie- en relatiecoach start een interview met u en uw partner. Dit interview duurt circa 2,5 uur
  • Na interview stelt de communicatie- en relatiecoach een plan van aanpak op. Bij het plan van aanpak ontvangt u en uw partner een werkboek over effectief communiceren. De coach bespreekt dit plan met u en uw partner.
  • Gedurende de 8 weken van uitvoering van het plan van aanpak hebben u en uw partner elke week een coachingsgesprek van circa 1,5 uur.
  • Aan het einde van de coachingsperiode worden de resultaten besproken. Vaak hebt u dan nog extra coaching nodig. U kunt die ‘op maat’ krijgen of per 5 coachingsgesprekken inkopen.

 

Wie is de coach:


Uw coach is een opvoeddeskundige met als theoretische achtergrond pedagogiek of psychologie. De opvoedcoach is daarnaast getraind door ROHO en wordt door onze orthopedagogen begeleid.

Geinteresseerd of heb je nog vragen neem contact op met de regiomanager of met ons landelijk secretariaat 0900-222 7646

ROHO is als kwaliteitsorganistie lid van de LVSI.  Meer over de LVSI: http://www.lvsi.nl

 

Last Updated (Sunday, 21 November 2010 10:41)